• Een verzorgd en trendy kapsel
  • Producten voor uw haar
  • Team van professionals

Soorten
HAAR

De synthetische materialen die voor haarwerken worden gebruikt, zijn de afgelopen jaren zo verbeterd dat ze niet meer van echt haar zijn te onderscheiden. Bovendien zijn synthetische haarwerken heel praktisch in het onderhoud en behouden ze wasbeurt na wasbeurt hun model.

Maar u kunt ook kiezen voor een haarwerk van echt haar. Een haarwerk van echt haar blijft bij langere tijd dragen langer mooi. Bij blijvend haarverlies heeft een haarwerk van echt haar dan ook mijn voorkeur.

Een synthetisch haarwerk gaat niet zo lang mee als een haarwerk van echt haar. Hierdoor wordt het vaak voor tijdelijk gebruik toegepast. Hiervoor voldoet dit haarwerk prima. Synthetisch haarwerk is veel goedkoper dan de andere varianten en wordt het gedragen door klanten die een chemokuur krijgen en tijdelijk hierbij hun haar verliezen.

2Haarwerken-soortenhaar-slideshow-Debby's-Haarstudio.png
Haarwerken-soortenhaar-verzorgingenonderhoud-Debby's-Haarstudio.jpg

Verzorging en
ONDERHOUD

Haarwerken kunnen gewoon thuis worden gewassen en gedroogd. Een pruik van echt haar moet na het wassen opnieuw in model worden gebracht, terwijl synthetisch materiaal z’n vorm behoudt. In beide gevallen geldt dat het u niet meer moeite en tijd kost dan het verzorgen van een ‘eigen’ haardos.

Scroll naar boven